CARITAN KÄYTÖSKORJAAMO

Tarkoitus on auttaa omistajia löytämään ratkaisu koirien ei toivottujen käytöstapojen poiskitkemiseksi.

Suuren suosion saanut Pentuneuvola on tarkoitettu 3-6kk ikäisille pennuille. Neuvolassa opastan 1-2 yksilötunnilla miten kasvatatte pennun hyvin käyttäytyväksi aikuiseksi koiraksi. Neuvoja voi tulla opiskelemaan jo ennen uuden pennun kotiintuloa.

Vanhempien koirien kanssa varataan ensin ns. neuvolatunti, jossa käydään läpi koulutussarjan mahdollisuudet auttaa kyseistä koiraa ja omistajaa ei toivottujen käytöstapojen osalta.

Ajanvarauksia otetaan vastaan  ensisijaisesti sähköpostilla caritan.kaytoskorjaamo@gmail.com p. 040 638 6373 - jätä viesti vastaajaan tai laita tekstiviesti jos emme ehdi vastaamaan.

Koiran käytös ja ongelmat arjessa!

Vetääkö koirasi hihnassa?

Rähjää koirille,pyörille, autoille?

Haukkuu ja hajottaa yksin jäädessään?

Ei anna tehdä hoitotoimenpiteitä?

Onko koirasi yliaktiivinen ja vaatii koko ajan huomiota?

Kuulostaako joku tai peräti kaikki tutulta?

Haluaisitko mukavan rauhallisesti käyttäytyvän perheenjäsenen?

Tai vain tietää sinun ja koirasi suhteesta?

Älä jää ongelmien kanssa yksin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varataan aika neuvolatunnille!

caritan.kaytoskorjaamo@gmail.com

Neuvolatunnilla teemme pienimuotoisen testin missä selvitämme koirasi perusluonnetta ja suhdetta perheenjäseniin. Keskustelemme ongelmista ja miten voimme käytöstä alkaa korjaamaan.

Koulutuksen aikana opetan teidät ajattelemaan asioita koiran näkökannasta ja "puhumaan koiraa". Lukemaan koiranne elekieltä ja olemaan oikeudenmukainen toiminnan johtaja. Opitte uuden tavan jatkaa elämistä koiranne kanssa ja pääsette nauttimaan rennosta ja rauhallisesta koirakaverista.

Koulutus perustuu Pevi-koulutusmetodiin, mikä on edesmenneen Pertti Vilanderin kehittämä ja perustuu koiran luonnolliseesn laumakäyttäytymiseen.

Pevi-Kouluttaja Carita Rantanen

TÖISSÄ TÄNÄÄN:

Ei vastaanottoa.

AJANVARAUKSET
PUH. 0500 241 475